Будьте обережні з тернопільськими адвокатами!

Поділитися

Адвокат одного з адвокатських об’єднань підбурив тернополянку до дачі 3000 Євро, які мав нібито передати як хабар службовим особам одного з військових комісаріатів Тернопільської області за позитивне вирішення питання щодо видачі посвідчення про приписку до призовної дільниці та військового квитка.
Окрім того, юрист підбурив жінку до дачі 500 доларів США для нібито передачі у якості хабара службовим особам міграційної служби за позитивне вирішення питання щодо видачі паспорта громадянина України.
Ввівши тернополянку в оману, адвокат мав намір привласнити зазначені кошти для власних потреб. При отриманні частини грошей його затримали правоохоронці.
Кримінальне провадження за даним фактом скеровано до суду за ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 369; ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 369 (в редакції Закону України №4652-VI від 13.04.2012 року) та ч. 1 ст. 190 КК України (підбурювання до замаху на давання хабара, підбурювання до замаху на давання хабара службовій особі, яка займає відповідальне становище, та шахрайство).

Додатково:
Обвинуваченому обрано запобіжний захід – домашній арешт.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

У Підволочиську голова райдержадміністрації виявив підпільний ігровий клуб

Кожній дитині Тернополя – кулька в подарунок