Як у Тернополі в моду бавляться

Поділитися
Моделям намагались не заважати офіціанти ))) Лише коли красуні йшли, офіціанти "виходили" на подіум

Вчора у Тернополі відбувся Star Fashion Show. Якщо говорити українською – показ ексклюзивного одягу відомих брендів та дизайнерів Тернополя. Ідея заходу – чудова, але реалізація наразі потребує ще великих і великих доопрацювань.

Почалось шоу із 40 хвилинним запізненням. Глядачі, які завітали в караоке-бар розважального комплексу “Амстердам” добряче знудились, поки не розпочалось дійство. Організатор заходу Тетяна Сулейман розповіла “ПРО ВСЕ”, що затримка була пов’язана із запізненням… відеооператора, який мав відзняти показ.

На жаль, навіть коли й почалась демонстрація одягу, не всі глядачі мали змогу добре розгледіти моделей.  Зал не проглядався достатньо добре з усіх місць, а дівчата ходили в доволі обмеженому просторі, який загородили надувними кульками. Було б доречнішим, якби моделі охопили весь зал. Правда, одяг з бутіків мало чим відрізнявся від базарного. Та й самі модельки часто були далеко не модельних параметрів. Проте, з іншого боку, їх скромні дані, наближені до пересічних тернополянок, не дозволили глядачкам комплексувати і навіть приміряти в уяві до себе одяг, що демонструвався.

Пропонуємо вам кілька відеофрагментів із показу, щоб у вас склалось своє враження.



 

Найприкольніше відео з весілля на Тернопільщині!

Чи можуть бути спрощенцями видобувачі корисних копалин