Прибічники Д. Табачника нищать національно-патріотичне виховання на Тернопільщині

Поділитися

 10 ювілейна обласна теренова гра для молоді «Легенда УПА» не відбулася цьогоріч на Тернопільщині. Захід щороку проводився в рамках програми національно-патріотичного виховання молоді, залучав близько двох сотень школярів зі всієї області та був альтернативою грі «Зарніца», пропаговану антиукраїнським міністром освіти Табачником. Організаторами гри виступали ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», Управління у справах сім’ї та молоді, Управління освіти та науки Тернопільської обласної держадміністрації. Та цього року гра так і не відбулася через відсутність підтримки збоку Управління освіти та науки.

 У звязку з цим Молодіжний Націоналістичний Конгрес проводить прес-конференцію, аби повідомити ЗМІ та громадськість про проблеми національно-патріотичного виховання області та з метою врешті-решт провести ювілейну обласну гру «Легенда УПА» на Тернопільщині.

 Учасники прес-конференції:

–   голови громадських організацій;

–   представники спілки підприємців «Українська Справа»;

–   депутати міської ради;

–  голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, туризму та курортно-рекреаційної діяльності – Віталій Шафранський.

Питання до обговорення:

1.  Занедбаність національно-патріотичного виховання в області;

2. «Гурби-Антонівці» та «Легенда УПА» як приклад зриву патріотичних проектів з боку Тернопільської ОДА;

3.   Підтримка Управлінням освіти та науки Тернопільської ОДА курсу міністра Табачника на знищення національно-патріотичного виховання;

4.    Громадська дія:

–  Відбудеться обласний захід «Легенда УПА» восени чи ні?

– Бути національно-патріотичному вихованню на Тернопільщині чи ні?


День Героїв по-тернопільськи: знайди різницю з комуністичними часами

Sinoptik: Погода в Тернополі та Тернопільській області на вихідні, 25 і 26 травня.