ПриватБанк у Тернополі здивував

Поділитися

ПриватБанк запустив швидку програму кредитування авто

У Донецькій області продовжує набирати популярність кредитна програма “Авторозстрочка” від ПриватБанку, яка дозволяє його клієнтам користуватися новим автомобілем відразу ж після підписання договору з банком. Тепер весь процес придбання авто – від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Всі автомобілі, які продаються через “Авторозстрочку” ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов’язані з реєстрацією машини, банк бере на себе.

“Вибрав машину, отримав кредит – і поїхав, тепер не потрібно витрачати час і гроші на ходіння між банками та автосалонами, реєстрацію автомобіля в держорганах, – зазначає керівник бізнесу” Споживче кредитування “Приватбанку Андрій Ковтун. – Тільки на цьому можна заощадити кілька тисяч гривень та купити що-небудь корисне для машини, комплект зимової гуми, наприклад “.

“Авторозстрочка” також дозволяє заощадити час на пошук моделі нового автомобіля і програми кредитування. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах і банківських відділеннях – вибрати своє авто можна прямо на майданчиках банку.

Сьогодні жителям Тернопільської  області доступні такі популярні марки, як Fiat, Mitsubishi, Daewoo, Богдан та інші.

Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів – купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.

При цьому, клієнти програми економлять до 6% від суми покупки на реєстрації автомобіля – всі витрати на оформлення документів та реєстрацію машини банк бере на себе. Також ПриватБанк безкоштовно встановлює на всі автомобілі систему GPS-моніторингу.

Ой хто має ровер, сідай – приїжджай!

Заступник голови Тернопільської облради написав книжку