Регiонали готують силовий сценарiй зриву фiнальної акцї «Вставай Україно!»: у Тернополі поки “штиль”

Поділитися

Тривожнi повiдомлення про надзвичайну активнiсть штабiв Партiї Регiонiв надходять з усiєї країни.
Зокрема, вчора один iз жителiв Мелiтополя повiдомив прес-службу ВК «Наступ» про те, що у мiсцевий штаб Партiї Регiонiв готує для вiдправки у Київ на акцiю опозицiї «Вставай Україно!» близько 200 професiйних «майданобайкерiв». За його словами, регiонали мають намiр заблокувати усю Європейську площу для проведення власного мiтингу та активно скуповують масовку. Перевага надається особам спортивної статури.
Днем ранiше стало вiдомо про пiдготовку десяти автобусiв iз професiйними пiкетниками з Донецька.
Вiдомо також, що молодi регiони в Одесi активно займаються пiдбором бажаючих заробити на акцiї у Києвi. Так, зокрема студентам пропонують до 100 гривень за годину роботи. В Одесi регiонали також активно залучають до акцiї осiб бiйцiвської зовнiшностi.
За нашими підрахунками до столиці приїде близько 15 тисяч проплачених пікетників, регіонали намагатимуться будь-що створити масштабніший за опозиційний мітинг.
Нагадаємо, у суботу, 18 травня, опозицiйнi сили проведуть чергову акцiю протесту “Вставай, Україно!”, що відбудеться в Києві. Ряд громадських органiзацiй , зокрема «Спiльна справа», ВК «НАСТУП» та iншi заявили, що лише переведення цiєї акцiї у формат безстрокової здатне максимально мобiлiзувати українцiв та стати шансом на швидкi змiни. Громадськi органiзацiї звертаються до опозицiйних сил з проханням пiдтримати їхню iнiцiативу та оголосити про початок безстрокової акцiї 18 травня 2013 року.
Нагадаємо, марш протесту стартує з Європейської площi. Початок – о 12:00.
Серед вимог протестувальникiв – вiдставка Президента Вiктора Януковича, достроковi президентськi вибори, призначення виборiв мера Києва й Київради, європейська iнтеграція, звiльнення екс-прем`єра Юлії Тимошенко й iнших полiтв`язнiв, а також скасування пенсiйної, освiтньої й медичної реформ, повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-службі ВК «Наступ»

Держфінінспекція в Тернопільській області і 9 мільйонів

Чому у Тернополі так брудно? (відео)