17 травня у Тернополі відбудеться вечір-презентація «Клубу галицької кухні». КГК – громадська організація, створена на початку 2013 року, з метою відновлення та розвитку галицької кухні, як культурного феномену та можливості збільшити туристичні потоки в регіон, забезпечивши нові робочі місця у ресторанній, готельній, виробничій сферах.
У програмі вечора:
– виступи рестораторів: Михайла Гросуляка («Самогонна ресторація», Тернопіль) та Марка Зархіна («Кумпель Груп», Львів);
– лекція про витоки галицької кухні від культуролога Тараса Возняка;
– презентація Доктрини галицької кухні;
– представлення проектів, які втілюватиме Клуб;
– обговорення можливостей співпраці між рестораторами, виробниками, туристичними компаніями, громадськими організаціями, іншими зацікавленими сторонами.
Презентація відбудеться у п’ятницю, 17 травня, о 18:00.
Місце проведення: м. Тернопіль, вул. Живова 5а, Пивоварна ресторація «Ковчег» (3-й поверх).

Напишіть відгук