В арт-кафе „Коза” відбудеться офіційна презентація табору «Зореструс»

Поділитися

27 травня, о 11.00 в арт-кафе „КОЗА” відбудеться  офіційна презентація табору «Зореструс», що сприятиме перенесенню дитячих розваг із комп’ютерних ігор до реальності.

Вперше на Тернопільщині традиційний табірний відпочинок буде реорганізовано у цікаву гру, що зумовить не тільки фізичний але й розумовий, духовний розвиток дитини.

Діти поділятимуться на раси Землі, Води, Вогню, Повітря, між якими буде змагання за першість у вміннях та особистих досягненнях. Паралельно усі події, відзнаки та дії у грі відображатимуться в соцмережі, де усі охочі зможуть спостерігати за перебігом гри та табірних подій.

Допомагатимуть дітям у втіленні завдань досвідчені скаути з організації „Пласт”,  спільно з мистецьким об’єднанням „Коза”.

Як саме  буде відбуватися табірне життя в новому оффлайн таборі та як саме змагатимуться між собою раси, можна буде дізнатись за чашкою чаю, де про все розповідатимуть пластуни Любомир Шимків , Микола Бігус та  представники мистецького об’єднання «КОЗА»  Ігор Мамус та Олег Макогін.

Телефон для контактів –  (097) 911 7353 – Любомир

                                            (050) 377 35 26 – Ігор

Sinoptik: Погода в Тернополі та Тернопільській області на вихідні, 25 і 26 травня.

Вільні люди – мають зброю. Раби – ні! Весінній день відкритих стрільб від Української Спілки Власників Зброї — GUN OPEN DAY’ May 2013