Веселинки з архієрейського життя на Тернопільщині

Поділитися
Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський і Бучацький

Архиєпископ Нестор (Керуючий  Тернопільська єпархія УПЦ Київського Патріархату) у своєму акаунті ну Фейсбуці написав цікаве повідомлення:

“Сьогодні до моїх батьків, які проживають в смт. Підволочиськ, зателефонував чоловік, представився “майор такий-то з Тернопільського обласного управління МВС” (думаю прізвище тут не потрібне). Питав “якогось-там архієпископа Нестора” (дослівна цитата) до телефону (чомусь він був впевнений, що я проживаю в Підволочиську), а коли це виявилось неможливим, спитав мій мобільний. Сказав що я подав якусь заяву і він хоче зі мною поспілкуватись. Це було в першій половині дня, досі ніхто до мене з міліції не звертався (якщо не рахувати дзвінка з прихованого номера в 12:37, коли просто помовчали в трубку). Я взнавав, людина з таким прізвищем дійсно працює в обласній міліції. Ніяких заяв на моїй пам’яті я їм не подавав. В результаті маємо налякану маму, яка не знає що робиться, і відсутність будь-якої інформації. І як на це все реагувати?..”

У коментарях до запису, архієпископ зазначив, що  з понеділка має намір з ним сконтактувати.

Юлія Тимошенко: День Європи

Народивши здорову дівчинку, 24-річна жінка вийшла на сходовий майданчик на четвертому поверсі Тернопільського обласного перинатального центру «Мати й дитина», відчинила вікно і кинулася вниз