15-річний житель Чортківського району у пошуках легкої наживи пограбував пенсіонерку

Поділитися

На чужі гроші розкошував майже тиждень.

Повідомлення про грабунок надійшло до працівників Бучацького райвідділу міліції від сусідки потерпілої. Жінка розповіла, що невідомий, застосувавши фізичну силу, напав на 68-річну односельчанку та відібрав у неї п’ять тисяч гривень. Правоохоронці одразу ж взялися за розслідування і невдовзі стали відомі усі деталі злочину.

Як з’ясувалося, кривдником бабусі виявився товариш її внука. Хлопці разом навчаються. Тож одного дня 15-річний житель Чортківського району без запрошення завітав у гості до друга, який мешкає у селі Озеряни Бучацького району. Того дома не виявилося. Натомість в помешканні була бабуся, вона й впустила юнака до хати. А той за гостинність відплатив жорстокістю. Спокуса розбагатіти переважила над здоровим глуздом. З погрозами та кулаками почав вимагати у пенсіонерки гроші. Силоміць зловмиснику вдалося відібрати у своєї жертви п’ять тисяч гривень.

Чужі гроші витратив на одяг та розваги. Коли хлопця розшукали працівники міліції у його кишенях було порожньо.

Неповнолітній у всьому зізнався. За вчинене йому доведеться понести покарання згідно статті 186 частина 2 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Як молодь на Тернопільщині влаштовують на перше робоче місце

Фірма придбала в новозбудованому житловому будинку квартиру – чи будемо ми платниками податку на нерухоме майно?