Добре, що на День молоді у Тернополі “не обрізатимуть”

Поділитися

Дуже дивним буде День молоді у Тернополі. Про це 11 червня в 11.00 в приміщенні сесійної зали Тернопільської міської ради відбудеться прес-конференція з нагоди святкування «Днів молоді 2013».

            Святкування найбільш очікуваної події молодих тернополян відбудеться з 22 по 30 червня та пройде під гаслом « Відчуй подих життя!» .Чим нестиме той подих – читайте нижче в офіційному прес-релізі.

Цьогоріч тривалість свята зумовлена великою кількістю цікавих та оригінальних заходів. До їх організації долучились найактивніші молодіжні та громадські організації міста на чолі із Молодіжною міською радою.

            Зокрема, до переліку заходів увійшли: Молодіжний форум в стилі ТедХ, Пейнтбольний турнір, майстер-класи з танців, змагання на каное, показ нічного кіно, марафон здачі крові, круглий стіл на катері з міським головою та лідерами МГО, акустичні пісні під гітару на острівці кохання, екстрім- шоу, вуличне графіті, стрітбол, батл танцювальних Street dance шкіл, показовий вимарш ГО та ВНЗ з оркестром, боді-арт та ін. космополітичні речі. Таке враження, що Тернопіль – місто, яке розташоване не в Україні і при владі тут якісь “янучари”-запроданці.

-То якісь жиди роблять чи пристосуванці, які обслуговують владу,- перепитали журналіста “ПРО ВСЕ” студенти педуніверситету, яким було запропоновано ознайомитись з програмою свята і дати свою оцінку.

-Добре що наших тернопільських козаків не обріжуть ті молодіжні псевдолідери, які зробили якесь американо-єврейське свято,- жартувала викладачка технічного університету. Жінка попросила не називати її прізвища, бо “ті запроданці будуть через Надала доставати ректора”.

            В прес-конференції візьмуть участь:

1. Голова молодіжної міської ради – Любомир Шимків (вихованець Пласту, який породив чільного діяча Партії Регіонів,заступника губернатора з гуманітарних питань  Петра Гоча).

2. Секретар молодіжної міської ради – Ірина Гнасевич

3. Заступник голови молодіжної міської ради з питань студенства- Христина Білінська

4. Заступник голови молодіжної міської ради з питань МГО – Рустам Ергешов, який гвалтувалтував громадськість псевдодоброчинною акцією з презерватизації.

5. Голова Автономних Націоналістів – Ігор Костюк (напевно, чи не єдиний представник нормальної організації)

6. Голова Мистецького центру – Дмитро Андрощук.

У Держфінінспекції в Тернопільській області працюють для “галочки”?

Степан Барна + Михайло Апостол = “Насправді”