Джекпот в 37000 гривень був зірваний в четвер, 6 червня, під час гри “Вгадай звук” на “Нашому радіо”

Поділитися

Володаркою круглої суми стала Оксана Оприск з Одеси. Дівчина дотелефонувалась в студію і вгадала зашифрований звук палаючого дерева. Цей звук не вдавалося розпізнати нікому протягом декількох тижнів. “Наше радіо” навіть продовжило час звучання, щоб вгадувати було простіше. За словами Оксани, саме це і допомогло їй виграти приз. Почувши подовжену версію, дівчина відразу зрозуміла, що це звук багаття. В ефірі вона сказала, що це вогонь, звук палаючого лісу, і ведучі визнали – це перемога.

 

Гроші за звуки “Наше радіо” розігрує в рамках акції “Вгадай звук”, яка стартувала 13-го травня. Умови прості: щодня в ранковому шоу ведучі називають час звучання. Потім у вказаний ними час в ефірі лунає незрозумілий звук, який і повинен ідентифікувати слухач. Як тільки слухач вгадує звук, йому необхідно зателефонувати в студію і отримати свою 1000 гривень. Якщо ж трапиться промашка, 1000 гривень нікуди не зникає. Вона примножує виграш наступного учасника, який, як показує досвід переможниці, може рости до небувалих розмірів.

Після виграшу джекпоту гра стартувала з нової позначки в 1000 грн. Розіграш знову буде тривати до тих пір, поки “звук” не буде розгадано. Загальний призовий фонд акції – 100 000 гривень. Чим довше відтворення звуку не відгадано, тим вище сума виграшу. Подробиці акції на сайті: www.nashe.ua

Нагадаємо, що 21 травня вже було виграно 13 000 гривень слухачкою Світланою Струтинською з Маріуполя. Дівчина додзвонилася в студію і вгадала зашифрований звук включеного душу. Цей звук не вдавалося розпізнати нікому протягом декількох днів.

Нагадаємо усім слухачам: в Тернополі радіостанція «НАШЕ радіо» транслюється на частоті 104,1ФМ.

Рекетирам з Бережан за 2 тисячі баксів світить 10 років тюрми

Повний піпець: охорона не підпускала хмельницьких журналістів до Яценюка та Тягнибока, бо вони “зажралися”?!