Як пожежники рятували тернополян

Поділитися

10 червня о 12:55 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру пожежно-рятувальної служби області надійшло повідомлення про задимлення 9-ти поверхового житлового будинку на вулиці Симоненка, в обласному центрі.

До місця виклику одразу направили два чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону.
По прибуттю на місце події встановлено, що загорання виникло на технічному поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Густий та їдкий дим швидко розповсюдився по всій сходовій клітині. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби.
Працюючи умовах сильного задимлення працівники ДСНС о 13:23 локалізували, а о 13:24 повністю ліквідували пожежу. На місці події вони виявили потерпілого, громадянина 1965 року народження. Рятувальники вивели чоловіка на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Потерпілого з діагнозам «Отруєння чадним газом» госпіталізовано в реанімаційне відділення Тернопільської університетської лікарні. В ході проведення рятувальних робіт врятовано 1-го та евакуйовано 10-х мешканців будинку.
Вогнем знищено ватяний матрац та старі газети. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час куріння.

Як у Качанівці Підволочиського району “накачали” губернатора на Дні поля-2013

Щоб покращити показники в роботі працівники тернопільського відділу міліції вирішили самостійно розповсюджувати наркотики