Як свободівці “завалили” Чортків у Верховній Раді

Поділитися

Вчора у Тернопільському прес-клубі відбулась прес-конференція на тему «КОМУ НЕВИГІДНИЙ ЧОРТКІВ ЯК МІСТО ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ?». Міський голова Чорткова Михайло Вербицький з тернопільськими політиками розповіли, все що думають про події у Верховній Раді.

Неофіційно, учасники заходу підтвердили, що конфронтацію спровокували свободівці-львівяни, зокрема й наші Олексій Кайда та Михайло Головко, які  говорили про все, лише не про Чортків.

Заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, якого вважають чи не єдиним адекватним високопосадовцем Тернопільської міської ради, розповів про своє бачення стану справ в Україні, про жалюгідний стан підприємництва (300 підприємств перереєструвались з Тернополя за 5 років!), про реальний стан банкротства країни.

Політик Руслан Кулик повідомив, що статус міста обласного значення мали б також отримати Бережани і Чортків, але вирішили почати з Чорткова, бо він має найкращі показники. За два роки друге місто Тернопілля, отримавши статус, змогло б наростити  бюджетні надходження в тричі.

Як Чортків “полоскали” у Верховній Раді (відео)

Тернопільські фермери отримали в лізинг сільгосптехніки на мільйон гривень

Хто має право на повернення ПДВ в автоматичному режимі на Тернопільщині?