На Полтавщині чоловік відрізав собі пеніс через зраду дружині

Поділитися

У вівторок, 14 травня, у Кременчуці, що на Полтавщині, 36-річний місцевий житель відрізав собі ножем пеніс. Крики від болю почули сусіди чоловіка. Вони і викликали швидку допомогу. Коли приїхали лікарі, він втратив багато крові, поруч лежав статевий орган. Потерпілого одразу відвезли в Кременчуцьку другу міську лікарню. В хірургічному відділення прооперували, потім перевели в реанімацію, зараз стан задовільний, повідомляє tsn.ua

Міліція одразу виїхала в помешкання чоловіка та опитала сусідів і свідків. З’ясувалося, що він сам собі наніс рану кухонним ножем. “Від мешканців будинку вдалося дізнатися, що чоловік наніс собі травму ніби через те, що зрадив дружині”, – розповів Юрій Сулаєв із Полтавської обласної міліції. Коли це робив, був сам удома. Дружина поїхала в гості до батьків у місто Кіровоград. Про те, що скоїв чоловік, дізналася від лікарів.

Днями 50-річну мешканку Каліфорнії Кетрін Кью, яка відрізала пеніс свого чоловіка, засудили до довічного ув’язнення. Жінка зможе подати клопотання про умовно-дострокове звільнення тільки через 7 років. За даними слідства, в липні 2011 року Кетрін, посварившись із чоловіком, підсипала снодійне в його вечерю, після чого прив’язала його до ліжка за руки і ноги. Коли чоловік прокинувся, дружина відрізала його пеніс ножем. Цей орган жінка поклала в пристрій для подрібнення відходів, встановлений на кухні. Після цього вона викликала для чоловіка “швидку”. У момент скоєння злочину подружжя проходило процедуру розірвання шлюбу. Чоловік засудженої подав на розлучення за 2 місяці до страшної розправи. 29 квітня Кью була визнана винною в тортурах і нанесенні каліцтв за обтяжуючих обставин. Її адвокати стверджували, що жінка страждає від психічних розладів, у тому числі від депресії. У свою чергу, її колишній чоловік, ім’я якого не називається, заявив, що позбувся важливої частини своєї ідентичності. “Вона похитнула мою віру в добро. Вона зрадила мою віру в людей”, – відгукнувся чоловік про свою колишню дружину.

У Москві двоє дівчат-підлітків відрізали голову безхатьку і грали нею у футбол

Рецепти козацької кухні – Борщ без зради!