На Тернопільщині з’явились партизани?

Поділитися

Під час руху вантажного поїзда 12 червня в нічній час доби, поблизу міста Скалат Підволочиського району, зійшли з колії 2 вагони завантажені щебенем. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

За повідомленням, потерпілих під час події не має. Як зазначили в прокуратурі, по залізничній колії, на якій мала місце пригода, здійснюються перевезення лише вантажними поїздами. За попередніми даними, причиною інциденту є підмив колії дощовими водами.

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту).

На цей час прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сходження вантажних вагонів під час руху поїзда.

Нагадаємо, 20 травня на території Тернопільської області, унаслідок несприятливих погодних умов, що супроводжувалися сильними проривами вітру, сталося знеструмлення 185 населених пунктів, було пошкоджено 18 житлових будинків, 3 господарських будівлі та 5 будівель соціально-побутового призначення.

У м. Копичинці Гусятинського району на вул. Шевченка, 106 на будівлі районної лікарні №2 знесло покриття даху площею близько 200 кв. м та пошкоджено покриття на площі близько 850 кв. м.

У м. Заліщики на вул. Гайворонського, 4 на будівлі Української греко-католицької церкви Київського патріархату зірвано 40 кв. м металевих листів покрівлі, скинуто з кріплення залізний хрест на бетонній основі. До ліквідації наслідків події залучався резервний караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини та автокарн ПП «АГРОБУД».

У с. Торське Заліщицького району зірвало покрівлю господарської будівлі (стайні) площею до 2000 кв. м приватного аграрного підприємства.

Рятувальниками 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини проведено розчищення проїжджих частин м. Тернополя від 14 повалених дерев на 4 вулицях. Розчищено стічний колектор на просп. С. Бандери, завдяки чому ліквідовано часткове підтоплення даного району.

Чи підтримають тернопільські опозиціонери виключення Томенка?

Адвокати, що займаються підприємницькою діяльністю, ведуть дві книги обліку