Подорожувати стає смачно!

Поділитися

 

Гастрономічні тури набирають зараз все більшої популярності в Україні, та у Тернополі такі тури планується проводити вперше.Мережа колоритних закладів “САМоГОНна Ресторація” пропонує Вам одноденний Гастрономічний тур з господарем Михайлом Васильовичем Гросуляком.

Це яскравий захід, що поєднує в собі не лише туристичну, а й гастрономічну складові. Окрім незабутньої екскурсії містом Тернополем і Збаразьким замком, гості міста дізнаються багато цікавого про кулінарію, архітектуру і ресторанний бізнес.

Найкраща у місті кухня, майстер-класи з приготування традиційних галицьких наїдків, дегустації пива, сирів з наших фермерських господарств, фірмових старомлинівських наливок, хороша атмосфера і весела компанія нашого господаря допоможуть туристам побачити Тернопіль із зовсім іншої сторони – зі сторони гурмана.

Наш тур буде цікавий туристам і гостям міста, котрі хочуть не лише побачити Тернопіль, але й отримати нові знання у сфері кулінарії, архітектури і смачно поїсти.

Запрошуємо Вас на Презенаціюгастронічного туру з господарем «Тернопільські гастролі».

Захід відбудеться 12 червня (середа) о 18:00 у Пивоварній ресторації  «Ковчег», вул. Живова, 5а (гідропарк Топільче) т. 52-45-45.

У програмі:

– Презентація проекту, відповіді на Ваші запитання (30 хв.) 

– Виступ господаря САМоГОНної Ресторації Гросуляка М. В. (10 хв.)

– Смачний фуршет і дегустація (20 хв.)

На зустрічі будуть присутні представники туристичних агенцій та готелів міста, котрі і продаватимуть наш тур всім охочим.

Тож, чекаємо на зустріч з Вами.

Довідки за телефоном: 06735166-54, (0352) 424-324

Ми в мережах:

http://vk.com/samogonna_restoracia

http://www.odnoklassniki.ru/samogonna.restoratsya

http://www.facebook.com/SamogonnaRestoracia

 

 

Ініціатива «Відчути Дністер»: спільний сплав нечуючих та художників

Дні молоді 2013 у Тернополі