ПриватБанк відкриває пенсіонерам нові можливості

Поділитися



ПриватБанк випускає спеціальні пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати свою пенсію коли їм зручно, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення.


У свій час ПриватБанк був одним з перших банків, якому Кабінет Міністрів України своєю Постановою № 785 від 12.05.2000 р. дозволив виплачувати пенсії. Це було в 2001 році, і тепер ми щорічно підтверджуємо право на виплату пенсії. Спеціальні комісії перевіряють, як ми працюємо, чи достатньо ми надійні, чи багато у нас відділень, де можуть обслуговуватися наші клієнти, і навіть те, як саме обслуговують наші фахівці клієнтів-пенсіонерів.


За цей час нам вдалося знайти ідеальну «формулу» найбільш комфортних і вигідних умов пенсійного обслуговування.


Пенсійна картка – це карта, на яку пенсіонери-клієнти банку отримують пенсію, і вона має цілий ряд переваг для її власника:


– Не потрібно сидіти в очікуванні листоноші і переживати за збереження грошей, зняти гроші можна в будь-який зручний момент;

– Не потрібно віддавати листоноші гроші за те, що принесла гроші додому. До того ж ПриватБанк додатково платить 10% на залишок коштів на картці;

– Не потрібно спецыально ходити до Пенсійного фонду для переказу пенсії на картку ПриватБанку, достатньо, при отриманні картки, підписати заяву, все інше банк зробить самостійно;

– Також є можливість оплачувати всі необхідні платежі у відділеннях ПриватБанку без комісій;

– Розраховуючись карткою в торгових точках мережі «Бонус+», на карту нараховуються бонуси, тобто гроші (до 10% від суми покупки).

– Для пенсіонерів ПриватБанк постійно проводить акції, в яких може брати участь кожен бажаючий. Вже проводилися такі конкурси як «Творіть з нами» і «Мрії збуваються».


У Тернопільській області ПриватБанку довірили свою пенсію близько 16,75% клієнтів, які отримують пенсію на картку. Це більше, ніж 50 000 клієнтів. З початку року у відділеннях банку по Тернопільській області пенсіонери відкрили понад 2 000 нових пенсійних рахунків.

Тонну ковбаси викинули міліціонери на смітник

Політичні демотиватори про тернопільських політиків