Що сниться тернополянам?

Поділитися

Щомісяця мешканці України задають Яндексу близько мільйона запитів, а жителі Західної України — понад 50 тисяч запитів, які так чи інакше пов’язані зі снами. Найчастіший із них — [сонник]. Він входить до сотні найпопулярніших запитів українців разом із соціальними мережами та інтернет-сервісами. А іноді дістається і верхньої десятки.

 

(увімкніть показ зображень, щоб побачити картинку)

 

Найбільший сплеск інтересу до сновидінь виникає в січні, у період ворожінь на святки. Найчастіше користувачі із Закарпаття, Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької областей, як і решта українців, намагаються дізнатися, як трактувати побачене. Наприклад, [до чого сниться пташеня сови] або [що як сниться золотий перстень]. Уві сні бачать і звірів — [до чого наснився козел], і їжу — [до чого сниться малина], і різноманітні події — [приснилося що мені передбачають майбутнє]. Іноді сновидіння описують у загальних рисах —  [коли сниться дощ], а іноді дуже докладно, щоб уже напевно —  [наснилося, що дружина подарувала мені красиві коричневі туфлі].

 

Топ-10 снів, тлумачення яких українці шукають в Яндексі:

 

До чого сниться…

 

  1. вагітність
  2. риба
  3. весілля
  4. колишній хлопець
  5. змія
  6. хлопець, який подобається
  7. кров
  8. море
  9. секс
  10. собака

 

У Яндексі шукають не лише значення снів. Іноді користувачі хочуть дізнатися, [що потрібно зробити щоб приснився страшний сон] чи [як зробити щоб сон не збувся]. А дехто хоче навчитися впливати на сни інших — [як пробратися в сон людини] чи [як зробити так щоб людині наснилося те що треба мені].

 

Трапляються і такі запити мешканців Західної України про сни:

 

[до чого сниться вішати на шнурок підковдра] — Львів

 

[к чему снится тесто раскатывать каталкою] —  Львів

 

[мені приснилося що я дівчина] — Ужгород

 

[що означає сон в якому завжди є їжа] —  Луцьк

 

[якщо сниться маленький птичка] —  Рівне

 

[що означає якщо сниться паркур на велосипеді] — Рівне

 

[що сниться кішці] — Тернопіль

 

[якщо приснилася колишня мого хлопця] — Івано-Франківськ

 

[коли сниться пиріжок] — Хмельницький

 

[сниться шо у чоловіка є жінка] — Чернівці

Дні молоді 2013 у Тернополі

У Верховній Раді зареєстровано проект Постанови про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради