Співробітники СБУ змусили журналістів стерти відео з похорону

Поділитися

 25 червня співробітники Служби безпеки України змусили журналістів програми “Надзвичайні новини” (ICTV) стерти відео з похорону загиблого в скандальному ДТП працівника СБУ Сергія Матховського. Про це йдеться у сюжеті програми, розміщеному на сайті телеканалу.

Як йдеться у сюжеті, в цей день другу жертву страшного ДТП за участі двох співробітників СБУ 27-річного Сергія Матховського ховали на Барковецькому кладовищі.

“Труну привезли на катафалку Bentley. Це все, що можуть розповісти «Надзвичайні новини», адже відзняте відео знімальною групою примусили стерти численні колеги загиблого. Наголошуємо, не родичі, а саме колеги!”, – йдеться у сюжеті.

Крім того, зазначено у сюжеті, що деякі з них “копирсалися у телефоні репортера, шукаючи там заборонені записи”.

Редакція «Надзвичайних новин» зробила офіційну заяву до прокуратури і просить належним чином відреагувати.

Нагадаємо, 22 червня у Києві на Інтернаціональній площі автомобіль Infiniti FX35 на великій швидкості зіткнувся з Toyota Corolla, Opel Zafira і пасажирським автобусом МАЗ. Зачепивши два легковики, машина Infiniti протаранила автобус і перекинулася.

У салоні Infiniti перебували двоє співробітників СБУ, один з них – за кермом, і дві дівчини. В результаті ДТП одна з пасажирок від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці. Водій і двоє пасажирів цього ж автомобіля, а також водій і шестеро пасажирів автобуса були доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Пізніше стало відомо, що в лікарні помер співробітник СБУ, який був пасажиром Infiniti.

Два ставки на Тернопільщині перелились через греблю

У Великій Березовиці мешканці знову без води