Табір для молоді «Лисоня» ім. І.Гавдиди 2013

Поділитися

Молодь із усієї Тернопільщини запрошують на табір «Лисоня» ім. І.Гавдиди. Відбудеться він 16-21 липня у «Долині змій», що поблизу села Саранчуки на Бережанщині. Програма табору складається з трьх напрямків: інтелектуальний і фізичний вишкіл та активний відпочинок. Організатор –Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

 

Табір побудований за системою вишкільних патріотичних таборів для молоді та передбачає життя в наметах, польову кухню, фізичний та інтелектуальний вишкіл, вечори біля багаття. Заняття на таборі проводитимуть професійні інструктори зі всієї України.

У програмі «Лисоні»

– пейнтбол;

– школа лідерства;

– навички виживання в екстремальних умовах;

– інтелектуальні ігри;

– уроки рукопашного бою;

– регбі, футбол, волейбол;

– смуга перешкод;

– вечірні ватри;

– верхова їзда.

Табір названий іменем громадсько-політичного діяча, засновника подібних таборів – Івана Гавдиди (уродженця Тернопільщини) та приурочений до 10 річниці його загибелі.

«Такий табір перш за все покликаний допомогти молоді знайти себе, розкрити свої здібності, проявити лідерські якості, влитися в молодіжний рух. «Лисоня» є патріотичним табором та проходитиме під гаслом «табір, що гартує дух і тіло», але кожен її учасник не їде на нудне навчання, а матиме змогу протягом 5 днів активно відпочити та розважитись в колі цікавої молоді» – розповідає організатор табору, голова ТОО «МНК» Іван Ковалик.

Зголоситися на «Лисоню» можуть охочі віком від 15 років, які виконають умови участі та мають належний стан здоров’я. Для участі необхідно до 14 липня заповнити анкету (у спільнотах «Лисоні» в соцмережах), надіслати її на скриньку mnk.tabir@gmail.com або ж зв’язатися із координаторами зголошення: 0971557485, 0503378160. Молодіжний Націоналістичний Конгрес

 

Тернопільський обласний осередок м. Тернопіль, Грушевського 1, моб. тел. (098)-64-43-351 page: www.mnk.org.ua, e-mail: ternopil@mnk.org.ua

У Києві заклеїли сітілайти із зображенням Порошенка та Попова

Посадові особи будівельного підприємства, завищивши обсяги виконаних робіт, незаконно отримали кошти медичного закладу