Тернопільська філія ПриватБанку пропонує клієнтам скористатися послугою безкоштовного інтернету

Поділитися

Тепер жителі Тернопільського регіону можуть скористатися мережею WiFi для проведення банківських операцій прямо у відділеннях. Таку можливість для своїх клієнтів надає ПриватБанк майже у всіх своїх відділеннях. На сьогоднішній день безкоштовний інтернет доступний більш, ніж в 20 відділеннях Тернопільської області, і кількість таких відділень продовжує збільшуватися. Клієнт, зайшовши до відділення Банку, може підключитися до інтернету, використовуючи свій смартфон або планшет через вільну мережа WiFi.

«Інноваційна політика Банку передбачає перехід на самообслуговування клієнтів, а за допомогою вільного доступу до інтернету співробітники можуть проводити навчання наших клієнтів користуватися такими популярними банківськими інтернет-додатками як «Приват24», «Копилка», «СМС-банкінг» та іншими прямо на смартфонах або планшетах клієнтів, – каже керівник Департаменту інформаційних технологій Тернопільської філії Ігор Гриб. – Клієнти дуже швидко звикають до зручності інтерфейсу і простоті застосування, тому все частіше користуються банківським сервісом дома або приходять до нас у відділення, щоб підключиться до інтернету і провести банківську операцію самостійно».

Сучасне обладнання і доступ в інтернет дозволяють максимально спростити банківські операції, уникнути утомливих черг і зайвих витрат особистого часу клієнта.
До того ж інтернет-технології дозволяють клієнтам ПриватБанку отримувати банківські послуги в будь-який час доби і в будь-якому місці.

У Тернополі та області функціонує 58 відділення, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами відділень можна на сторінці сайту www.privatbank.ua або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 0800500003.

Як на Тернопільщині з допомогою літаків “відродять” село

28 червня у Тернополі – крута дискотека