Тернополян кличуть постріляти на відкритому турнірі з пейнтболу

Поділитися

 

Тернополян та гостей міста запрошують взяти участь у відкритому турнірі із пейнтболу «Кубок Шухевича». Турнір відбудеться 29 червня біля ТЦ «Орнава». Постріляти фарбою та поборотись за кубок зможе будь-хто, зібравши команду із 5 осіб. Для участі необхідно подати заявку до 16:00 28 червня та сплатити організаційний внесок. Організатор турніру – пейнтбольний клуб «Легіонер» та ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

 

Турнір «Кубок Шухевича» присвячений дню народження головного командира УПА Романа Шухевича та проводиться з нагоди Свята молоді. Традиційно участь у ньому братиме команда Тернопільської міської ради, тож їх суперники зможуть вдосталь настрілятися у чиновників.

Участь у турнірі зможуть взяти команди із 5 гравців та при потребі одного-двох запасних. Подати заявку на участь необхідно до 16:00 28 червня.

Турнір розпочнеться 29 червня о 11:00. Командам потрібно до 10:00 прибути на місце проведення (біля ТЦ «Орнава») та зареєструватися.

Турнір буде проводитися за круговою системою (кожна команда буде грати з усіма іншими один раз). За результатами кругового туру переможцем стане та команда, яка набере найбільше балів. Маску та пейнтбольний маркер забезпечують організатори, командам потрібно буде підготувати свій одяг для гри. Також кожна команда отримає 1000 куль. Додаткові 500 куль можна буде придбати за 100 грн. Принцип гри на турнірі – захопити прапор суперника і занести на свою базу.

Координати організаторів: 097 9791945, legioner.ternopil@gmail.com, http://www.legioner.te.ua.

На Тернопільщині очікують грози і шквали

На Львівщині 100-кілограмова самовбивця стрибнула з будинку прямо на руки міліціонеру