Улюблена торгова марка годинників губернатора Тернопільщини встановила світовий рекорд

Поділитися

Як повідомляла інтернет-газета “ПРО ВСЕ”,губернатор Тернопільщини носить годинник цієї торгової марки майже за 100 тисяч $ !!!

Минулого тижня годинник Patek Philippe встановили новий світовий рекорд у розкішному аукціонному домі Auctionata. Модель Patek Philippe Reference 2499 була хедлайнером першого в історії аукціонного дому інтернет-аукціону, за участю більше 1000 користувачів з 65 різних країн, які мали можливість придбати цю реліквію за € 470,000 (близько $ 624 254).

Олівер Хоффман, експерт Auctionata по наручного і кишенькового годинника, розповів нам: «Величезний резонанс з боку колекціонерів всіх країн і континентів показує, як популярні на сьогоднішній день топові годинник, в якості предмета колекціонування та інвестицій. Я дійсно вважаю Patek Philippe 2499 сенсаційними годинами і світовий рекорд для Auctionata це велика радість. Можливість відкрити ці години і представляти їх на аукціоні в якості експерта – абсолютно непередавані відчуття ».

Найдорожчий годинник Валентина Хоптяна коштує 91 тис.$

Торги по рідкісних годинах 1953-60 років Patek Philippe Reference 2499 почалися з позначки в € 180 000, однак запеклі торги забезпечили стрімке зростання вартості. Інтернет-аукціон предметів розкоші, наручних і кишенькових годинників включав лоти таких марок, як Rolex, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Girard-Perregaux, Cartier і Jaeger-LeCoultre. Згідно Auctionata, 86 з 100 лотів були продані з аукціону в той же вечір.

Тим часом Олександр Заке, генеральний директор Auctionata прокоментував зростання популярності аукціонів: «Такий результат показує, що ринок готовий до нових видів аукціонів. Ми розробляємо аукціон майбутнього, що полегшує ентузіастам і колекціонерам цінних і рідкісних об’єктів можливість купувати і продавати, незалежно від того, де вони знаходяться. Колекціонери з усього світу також можуть розраховувати на допомогу нашого сервісу починаючи з цієї осені в нашому щотижневому аукціоні годин Chrono24 “.

Щоб покращити показники в роботі працівники тернопільського відділу міліції вирішили самостійно розповсюджувати наркотики

Тернополяни про владу демотиватороми