За шмат гнилої ковбаси брат порізав брата

Поділитися

Це коли малі діти б’ються, то батьки рознімають їх, а коли пускають у хід кулаки сорокарічні брати, то навіть сусіди по хатах ховаються.

Жителі села Довге Теребовлянського району не раз ставали свідками сімейних сварок і бійок двох братів. 41-річний та 38-річний чоловіки живуть на одному обійсті разом з матір’ю, власних родин не мають. Односельці розповідають, коли на подвір’ї братів-холостяків починається скандал, то туди краще не заходити, бо звідти доноситься не лише весь словниковий запас ненормативної лексики, а й літають сокири, сапи, лопати інший господарський реманент. Міліціонерам не раз доводилося виїжджати, аби вгамувати родинні чвари, але це не зупиняло братів-ненависників. Бо профілактична бесіда чи адміністративна відповідальність, які передбачені у таких випадках, не ставали наукою для дорослих чоловіків. Поки не сталося лихо…

Одного дня сварка між братами спалахнула через шматок ковбаси. Старший з братів купив, як запевнив, їство «для себе». Трохи відрізав, а решту поклав до холодильника. В обід вирішив доїсти м’ясний виріб. Та там, куди його клав, було порожньо. З претензіями кинувся до матері та брата. Молодший зізнався, що це він поласував шматком ковбаси, і аргументував – холодильник спільний, а, значить, те, що в ньому, теж. Словесні образи швидко переросли у рукопашну. Але врапт усе стихло.

… До співробітників теребовлянської міліції зателефонували з районної лікарні. Черговий медик повідомив, що до них доправлено пацієнта з проникаючим пораненням грудей. Дізнавшись, хто потерпілий, оперативники одразу ж збагнули, кого їм потрібно розшукувати . І не помилилися. Підозрюваним виявився рідний брат пораненого.

Як розповів заступник начальника Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук, факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень одразу було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, а щодо підозрюваного – 41-річного жителя села Довге обрано як міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Хоптян віддасть борги до 1 вересня: обіцянка-цяцянка?

Спасюка Володимира з села Долина Чортківського району розшукує міліція