Забава «Трипільське коло 2013. Вода»

Поділитися
VІ Міжнародний еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА»

Дата: 27-30 червня 2013 року
Місце: м. Ржищів Київської області
ЧИСТА ВОДА – ЧИСТЕ ЖИТТЯ!

«Трипільське коло» пропонує альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді. Завданням фестивалю є пробудити живий інтерес до історичної спадщини, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Максимальна увага під час фестивалю в 2013 році буде приділена визначній даті – 120-ти річчю відкриття Трипільської  культури в Україні Вікентієм Хвойкою. Тематика «Трипільського кола 2013» присвячена стихії Вода. Девіз цьогорічного заходу «Чиста вода – чисте життя» цілком відображає напрямки, які пропагує і розкриває фестиваль – це екологія спілкування, здоровий спосіб життя та робота кожного щодо чистоти довкілля, чистоти думок та доброзичливості намірів

Тел. (044) 360-81-26
Email: info@tkfest.com
Офіційний сайт: www.tkfest.com
Соцмережі:
http://vk.com/trypilskekolo
https://www.facebook.com/tkfestival

«Трипільське коло» об’єднує в собі оздоровчі,  спортивні,  музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «Етно». На 17 гектарах фестивального поля, вільних від алкоголю, тютюнопаління, та наркотиків,  на вас чекає насичена і надзвичайно різноманітна програма – дві сцени, більше тридцяти творчих майданчиків, можливість долучитися і власноруч зробити оригінальні речі на згадку, а також чисте придніпровське повітря та потужна енергетика радості, краси та творчості!

«Трипільське коло» має п’ятирічний цикл. Фестивальна тематика рухається по колу: Вода, Земля, Вогонь, Повітря, Парад Стихій. Кожен рік має власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну програму. За п’ять років проведення фестиваль посів чільне місце серед найбільших та найпопулярніших літніх заходів формату Open-Air в Україні та близькому зарубіжжі. За цей час «Трипільське коло» відвідало більше 60 тисяч людей, кожного року акредитовано понад 200 представництв ЗМІ, висвітлення подій транслюють більшість провідних телеканалів України. У квітні 2011 року фестиваль «Трипільське коло» нагороджений премією «Український Національний Олімп» у номінації «Культурна подія 2010 року».

Музична програма Великої сцени фестивалю:
1. АтмАсфера – http://www.atmasfera.com/uk/band
2. ДримбаДаДзиґа – http://drymbadadzyga.com.ua/
3. Млада – http://www.mlada.com.ua/
4. DеРуни – http://vk.com/deruny
5. Йорий Клоц – http://vk.com/yoriykloc
6. Свята Ватра (Естонія) – http://www.svjatavatra.com/
7. Ягода Гало (Росія) – http://galo.kroogi.com/
8. Hawok (Польща) – http://goo.gl/JtNZA
9. Pawa (Білорусь) – http://pawa.by/
10. Asia Tengri (Казахстан- Україна) – http://goo.gl/Wp3FH
11. OYME (Мордовія) – http://goo.gl/o6PZS
12. Кораллі – http://koralli.if.ua/
13. ТаРута – http://taruta.com.ua/

Фото без коментарів, які викликають справжні емоції

Тонну ковбаси викинули міліціонери на смітник