“Залетів” фермер з Чорківщини: через 30 тисяч може сісти на 5 років

Поділитися

Прокуратурою відкрито кримінальне провадження за фактом невиконання рішення суду

Прокуратурою Чортківського району відкрито кримінальне провадження стосовно керівника фермерського господарства за фактом умисного невиконання рішення суду шляхом приховування майна, на яке накладено арешт

На примусовому виконанні у відділі державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції перебуває зведене виконавче провадження про стягнення з фермерського господарства до бюджету майже 30 тисяч гривень.
Директор фермерського господарства перешкоджає виконанню рішення суду шляхом приховування майна, на яке державними виконавцями накладено арешт.
За даним фактом прокуратурою Чортківського району до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про перешкоджання виконання службовими особами фермерського господарства рішення суду за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.382 КК України.

Санкція ч. 2 ст. 382 КК України передбачає до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

У Верховній Раді зареєстровано проект Постанови про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради

З початку року кількість платників податків Тернопільщини зросла на півтори тисячі