14 річницю переслідування системи самовдосконалення Фалунь Дафа у Китаї з боку комуністичного режиму “відзначать” у Києві

Поділитися

20 липня 2013 року послідовники системи самовдосконалення Фалунь Дафа (інша назва Фалуньгун) України планують провести захід на Хрещатику, 21, у м. Києві. Мирна акція відбудеться з 13:00 до 17:00. Вона буде приурочена 14 річниці переслідування системи самовдосконалення у Китаї з боку комуністичного режиму.

20 липня – це чорна дата у сучасній історії Китаю. У цей день в 1999 році почалась одна з самих масштабних кампаній геноциду у світі – репресії Фалуньгун.

Планується демонстрація інсценованого показу одного з 40 методів катувань послідовників Фалуньгун, який зафіксувала ООН, виконання оздоровчих вправ Фалуньгун.

Бажаючі можуть поставити свій підпис в петиції проти репресій.

Наказ «знищити Фалуньгун» віддавав особисто тодішній лідер компартії Цзян Цземінь 20 липня 1999 року. Його вразила велика популярність Фалуньгун у Китаї, а також те, що послідовників школи стало навіть більше ніж членів компартії. Крім того він злякався втратити ідеологічний контроль над людьми. Для знищення Фалуньгун він використав усі механізми репресивної системи КПК – ЗМІ, армію, поліцію, суди, систему охорони здоров’я та ін.

Переслідування усе ще тривають, у тюрмах та виправно-трудових таборах Китаю від катувань усе ще гинуть послідовники Фалуньгун. За даними Інформаційного центру Фалуньгун, вже підтверджено 3697 випадків гибелі послідовників цієї школи внаслідок тортур і переслідування; сотні тисяч знаходяться в ув’язненні в тюрмах та виправно-трудових таборах.

Стало також відомо про незаконне видаляння внутрішніх органів для продажу у незаконно ув’язнених послідовників Фалуньгун. Щоб перешкодити послідовникам Фалуньгун в усьому світі розповідати правду про репресії, компартія Китаю через посольства і консульства КНР поширює наклеп про цю мирну практику та всіляко намагається приховати масштаби переслідувань.

Всесвітня Енциклопедія (2002) (World Book Encyclopedia): «Фалуньгун – духовний шлях існування, який з’явився в Китаї на початку 1990-х років. Фалуньгун навчає техніці медитації за допомогою вправ для поліпшення фізичного здоров’я, а також етичній і духовній чистоті. Фалуньгун має мільйони послідовників у 111країнах». Фалуньгун ґрунтується на самовдосконаленні за принципами Істини, Доброти, Терпіння та виконанні п’яти комплексів енергетичних вправ.

Детальніше про Фалуньгун:www.faluninfo.ru, http://falundafa.org 

Як тернопільські вогнеборці залишили пожежу, бо у них … вода скінчилася

Місячний абонемент нардепа на модель-проститутку коштує $5 тисяч