24-річний селянин обікрав 81-однорічну бабусю

Поділитися

Частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України ін­кримінують молодикові з Монасти­рищини. 24-річний сільський жи­тель спокусився заощадженнями старенької односельчанки

81-річна бабуся щойно отримала пенсію. Дев’ять сотень гривень за­лишила на столі літньої кухні та ви­йшла з приміщення. Коли поверну­лася, за купюрами і слід простиг. Кинулася шукати, та де там. У розпачі про все розповіла доньці, а та вже зателефонувала в міліцію.

Перший заступник начальника Монастириського райвідділу вну­трішніх справ Андрій Гожій розпо­вів, що кривдника пенсіонерки шу­кали не довго. Підозра впала на од­носельця потерпілої. Молодик мав і нагоду, і можливість, і потребу по­цупити мізерну пенсію старенької.

Як з’ясували правоохоронці, мо­лодий чоловік свого часу допомагав немічній сусідці поратися по госпо­дарству. Жінка віддячувала пару­бійкові продуктами. Не відала, що його поміч обійдеться значно дорожче. За слушної нагоди лиходій обі­крав стареньку.

Пізніше зловмисник розповів міліціонерам, що спокусився гріш­ми пенсіонерки, аби віддати власні борги. Над наслідками, мабуть, не задумувався, а за скоєне обов’язково доведеться відповідати.

На вулиці Коперніка у Тернополі можуть порізати колеса

Чи влізе ноутбук у багаж, або робота у відпустці