97 відсотків об’єктів, що надійшли на державну землевпорядну експертизу, – це землевпорядна документація з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Поділитися

З початку року до Головного управління Держземагентства у Тернопільській області для проведення державної землевпорядної експертизи надійшло 807 об’єктів, з яких 98 відсотків становлять об’єкти обов’язкової експертизи.
Із загальної кількості поданих для проведення державної землевпорядної експертизи 660 об’єктів з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що складає 97 відсотків.
Разом з тим, у цьому році фахівці Головного управління провели 2 планові перевірки суб’єктів господарювання стосовно додержання ними Ліцензійних умов провадження господарської діяльності щодо проведення землеоціночних робіт.
Протягом І півріччя 2013 року фахівці Головного управління підготували та видали 761 висновок обов’язкової експертизи землевпорядної документації, що видані у відповідності до Примірної форми Регламенту виключно через дозвільний центр (єдиний дозвільний офіс Виконавчого комітету Тернопільської міської ради).

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

Сходи до найповажнішої церкви в Тернополі влада ремонтувати не буде?

Проекти сівозмін забезпечать родючість ґрунтів Тернопільщини