Бучацький район: 120 чоловік шукали зниклу дитину

Поділитися

24 липня о 22:40 до оперативно-координаційного центру Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області від Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Тернопільської ОДА надійшло повідомлення про зникнення 9-річної жительки села Новосілка Бучацького району Тернопільської області.

За отриманою інформацією, дівчинка пішла з дому близько 18:00. Батьки забили на сполох, коли ввечері їх дитина не повернулась додому. Самостійні пошуки не дали очікуваного результату, тож вони звернулись по допомогу.

О 22:44 до місця події було направлено особовий склад Бучацького районного відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій та оперативну групу Управління ДСНС області. Також у пошуках зниклої дівчинки взяли участь працівники Бучацького райвідділу міліції, спецпідрозділу «Беркут» та кінологічної служби Управління МВС в області.

Рятувальники спільно з міліціонерами залучили максимальні сили і засоби в пошуках зниклої. На пошуки дитини було залучено 19 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки пожежно-рятувальної служби, 60 співробітників міліції та близько 40 чоловік з числа місцевого населення.

На щастя, пошуки увінчались успіхом – 25 липня о 00:40 спільними зусиллями зниклу дитину було знайдено.

ternopil.mns.gov.ua

Сьогодні на тернопільському озері тонув катер (відео, фото)

Тернопіль: на вулиці Протасевича горів автомобіль