Гвалтівники в законі

Поділитися

Зґвалтування у Врадіївці не є чимось виключним. Це свідчення чіткої закономірності. Яка проявляється в тому, що українська держава стала раковою клітиною на тілі українського суспільства.
Основною причиною цього став прихід “сім’ї” до влади. Своїми аморальними діями, Янукович і його “команда” спричинили повну зневагу до закону як зі сторони держслужбовців, так і звичайних громадян.
Якщо “головному ґвалтівнику” який сидить в Адміністрації Президента можна зловживати владою, загарбуючи гроші платників податків на непрозорих тендерах, відмивати гроші на псевдо продажі своєї книги, примірник якої не можливо дістати, зробити з сина олігарха, за рахунок силового привласнення чужого бізнесу. То чого врадіївському міліціонеру так само не порушувати закон, ґвалтуючи, б’ючи, фабрикуючи справи проти місцевих мешканців?
З приходом регіоналів до влади вся Україна перетворилась в Врадіївку. В Чаусові-2 відморозки від влади стріляють в людей та б’ють їх металевими прутами, під час “наїзду” на опозиціонера. В Києві провладні відморозки б’ють журналістів. І так по всій країні. Силові захоплення бізнесу,безкарність, цинізм, та повна зневага до громадян, зі сторони представників блакитної влади.
Регіональска політика тотального “покращення” неодмінно призведе до жорсткого соціально-політичного конфлікту під час президентських виборів. Блакитні не збираються віддавати владу, хоч нездатні втримати її в демократичний спосіб.
Президентські вибори є єдиною надією громадян, на зміни в країні. Ми маємо бути готові до вуличного протистояння, яке затьмарить помаранчеву революцію. Наразі є потреба в нових безкомпромісних особистостях в опозиції, для боротьби з владою. Вони мають не боятися йти на конфлікт з регіоналами. Це можуть бути опозиціонери з 5ти округів де відбудуться перевибори. Корнацкий та інші.
Якщо Янукович вдруге стане президентом, то Україна остаточно впаде в прірву авторитаризму. Кожен зі свідомих громадян має зробити все можливе, щоб цього не сталося. В першу чергу голосуючи за опозиційного кандидата. А в разі фальсифікації, беручи активну участь в вуличному протесті.

Степан Барна

Зарваниця – 2013: фоторепортаж

Патріоту України, який роздусив яйце президенту Польщі, загрожує три роки в’язниці