Ігор Яворський про причини перемоги “Ниви” у першому турі над “Полтавою

Поділитися

Як відомо, у першому турі першої української футбольної ліги тернопільська “Нива” в гостях перемогла “Полтаву” з рахунком 2-1. По ходу матчу наші гравці пропустили гол на перших хвилинах гри, але зуміли згодом не лише зрівняти рахунок, але й вийти в вперед.

Післяматчева прес-конференція головного тренера тернопільської “Ниви” Ігоря Яворського:

– На мою думку, гра сьогодні була цікава. Для нашої команди з початку вона складалася не дуже вдало. Пропустили на старті не обов’язковий гол. В тому епізоді воротар повинен був забирати м’яч. Радує той факт, що команда після всього цього не упустила руки, а почала контролювати центр поля. Сподобався швидкий перехід від оборони до атаки. Коли був видалений гравець у суперників, то вже ніхто не сумнівався в перемозі нашої команди. Могли забити ще 2-3 м’ячі, але у нас звично кульгає реалізація моментів. Зараз шукаємо забивного форварда, але на превеликий жаль не можемо поки що його знайти. Думаю, ми сьогодні заслужено перемогли.

– На флангах у вашої команди виступали нові гравці. Сьогодні вони дуже активно грали. Що ви можете про це сказати?

– Було багато зроблено роботи на підготовчому зборі, який пройшов в Закарпатті, де ми робили акцент на швидкісні атаки. Ті футболісти, які влилися в команду, відповідають її рівню. Мене радує той факт, що вони діють колективно як один механізм. І саме за допомогою флангових гравців ми забили сьогодні два м’ячі.

19 липня тернополяни зіграють вдома з ФК “Миколаїв”.

За матеріалами: ua-football.com

Агрохолдинг “Мрія” закупив 269 тягачів компанії і перерозподілить ринок вантажних автоперевезень

Мер Тернополя, при зарплаті 11 тисяч гривень на місяць, носить швейцарський годинник за 30 тисяч