Як тернополян двічі з поламаного літака знімали: відпочинок від Tez Tour

Поділитися

В аеропорту м.Львів вже 4 години тернополяни-туристи очікують вильоту туристи туроператора TEZ TOUR. 220 чоловік з маленькими дітьми. На четверту годину очікування їх почали годувати. Туроператор не дає відповіді на жодне запитання. Всі відповіді нададуть завтра після 10 ранку. Що робити нашим родичам, що робити сім’ям з дітьми. Людям стає погано… 2 рази вони заходили в літак і при вирулюванні на зльону смугу літак зупиняли. Тепер їм пропонують, коли поремонтують літак летіти на ньому! Туроператор компенсовувати часи чекання не буде…Допоможіть нашим родичам і друзям!!! -пишуть тернополяни-туристи у соцмережах.

***

Історія з львівянами, які летіли відпочивати у Хургаду мала продовження. О 8 вечора 220 туристів рейсу на Хургаду посадили в літак і вони полетіли. Орієнтовно в 22.57 літак з туристами приземлився у Львові, оскільки виявили технічні несправності мотора в повітрі і почалася розгерметизація дверей літака. Сідали важко і страшно…В 12 ночі до людей вийшов представник компанії МАУ і почав хамити людям, викликати міліцію і стверджувати, що його б”ють. Львівянам обявили, що можуть брати свої чемодани і “валити” (мова оригіналу) додому. Всі дії представника МАУ було відзнято пасажирами на камери телефонів. Іноземцям, а це велика група громадян Білорусії з дітьми, надано готель. О 6 ранку обявили реєстрацію на рейс. Літак вилетів в 9 ранку. Наразі ми чекаємо новин. А також у двох пасажирок з 2-х річними дітьми пропав багаж, як зясувалося багаж полетів у Москву. Ганебно. Аеропорт не справляється з таким мізерним пасажиропотоком, МАУ відправляє людей на аварійних літаках, нехай летять, щоб не кричали. ніхто не несе відповідальності за життя людей.

***

 о 14.00 з Аеропорту Львів мав вилетіти чартерний рейс МАУ Львів-Хургада (туроператор Тез Тур). Рейс затримали на 4 години. 220 чоловік з маленькими дітьми. На четверту годину очікування їх почали годувати і поїти водою з під крана . Туроператор на гарячій лінії не надавав відповіді на жодне запитання. Всі відповіді нададуть завтра після 10 ранку. Людям ставало погано… 2 рази вони заходили в літак і при вирулюванні на зльону смугу літак зупиняли. О 8 вевора знову реєстрація на літак. Вилетіли тим самим літаком. Пояснення: екіпаж відпочив і може летіти.
Орієнтовно в 22.57 літак з туристами приземлився у Львові, оскільки виявили технічні несправності мотора в повітрі і почалася розгерметизація дверей літака. Сідали важко і страшно…В 12 ночі до людей вийшов представник компанії МАУ і почав хамити людям, викликати міліцію і стверджувати, що його б”ють. Львівянам обявили, що можуть брати свої чемодани і “валити” (мова оригіналу) додому. Всі дії представника МАУ було відзнято пасажирами на камери телефонів. Іноземцям, а це велика група громадян Білорусії з дітьми, надано готель. О 6 ранку обявили реєстрацію на рейс. Літак вилетів в 9 ранку. Наразі ми чекаємо новин. А також у двох пасажирок з 2-х річними дітьми пропав багаж, як зясувалося багаж полетів у Москву. Ганебно. Аеропорт не справляється з таким мізерним пасажиропотоком, МАУ відправляє людей на аварійних літаках, нехай летять, щоб не кричали. ніхто не несе відповідальності за життя людей.

В яких жахливих умовах змушені працювати тернопільські водії

Як тернополянин на велосипеді “водний рекорд” поставив (відео)