Матч «Нива» — «Миколаїв» транслюватиме ТРК «Футбол»

Поділитися

Матч другого туру чемпіонату України серед команд першої ліги між командами «Нива» (Тернопіль) та МФК «Миколаїв» покаже в прямому ефірі ТРК «Футбол».

Як повідомив клубній прес-службі президент ФК «Нива» Автанділ Мдінарадзе, даний поєдинок уже включений у телевізійну сітку телеканалу «Футбол».

— Матч «Ниви» з МФК «Миколаєвом» став свого роду матчем туру і винесений за межі усіх інших матчів. Відбудеться він 19 липня о 18:00. Зазначу, що одразу після нього відбудеться один з календарних матчів Прем’єр-ліги, — розповів Автанділ Мамійович.

Як зазначив президент ФК «Нива», потрапити в сітку ТРК «Футбол» було справою непростою. Більше того, на сьогодні є невирішеними деякі технічні питання щодо трансляції (облаштування спеціальних платформ для відеокамер тощо). Однак, клуб взяв на себе відповідальність, що до дня матчу все вдасться врегулювати і тернопільський стадіон, один з небагатьох у першій лізі, буде готовий провести пряму телевізійну трансляцію, яку зможуть подивитися вболівальники футболу зі всієї України, повідомляє fcnyva.te.ua

У селі Озеряни, що на Тернопільщині, уже тиждень боряться з повінню

Чагарі – 2013: Хоптян “любімий мужчіна” після презідєнта (відео)