На Тернопільщині 86 нових міліціонерів

Поділитися

Мета зібрання — не лише перевірити рівень знань, умінь, навичок вчорашніх студентів вишу, а й підтримати їх, надати практичну допомогу в освоєнні на першому місці роботи. Цьогоріч лави правоохоронців Тернопільщини поповнили 86 молодих співробітників.
З ними спілкувався заступник начальника обласного управління внутрішніх справ, підполковник міліції Юрій Шевченко. Він розповів про особливості міліцейської роботи, побажав новачкам гідно нести службу в органах внутрішніх справ, неухильно дотримуватися вимог закону у їхній професійній діяльності.
Настанови, поради молодим фахівцям давали співробітники управління кадрового забезпечення. Досвідчені працівники міліції не тільки ділилися секретами професійного досвіду, а й давали глибокі та вичерпні відповіді на запитання, які цікавили молодь.

Відтак співробітники служби психологічного забезпечення провели анонімне опитування молодих фахівців, спрямоване на з’ясування основних проблем, які їх турбують, зокрема, не обминули й питання сімейно-побутового характеру. Також вивчили психологічну готовність молоді до несення служби та з кожним поспілкувалися віч-на-віч.

Звичайно, не обійшлося і без перевірки початківців на теоретичні знання та практичні навики з функціональної підготовки. А в тирі молоді працівники мали змогу продемонструвати вміння володіти табельною вогнепальною зброєю.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

Тернопіль: на вулиці Протасевича горів автомобіль

Тернополяни проігнорували духовенство і владу (відео)