Найчастіше безкоштовні ключі електронного цифрового отримують фізичні особи-підприємці

Поділитися

 

            Від початку року в області видано понад одинадцять тисяч безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису. Зокрема, фізичні особи – підприємці отримали більше п’яти тисяч сертифікатів, юридичні – майже чотири тисячі та фізичні особи – понад дві тисячі. Послугами відділу реєстрації користувачів електронного цифрового підпису у Тернополі скористалися 6,5 тисяч осіб, та ще 1,5 тисячі – у Чорткові. Нагадаємо, що починаючи з лютого цього року, на Тернопільщині є два місця, де можна отримати безкоштовний цифровий підпис – Тернопіль і Чортків.

Стати власником посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю – з 9:00 по 18:15 год.

У Чорткові ключі електронного підпису можна отримати за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.

Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

 

Надання послуг бібліотеками: застосовувати РРО чи ні?

На Миколаївщині повстання. Введені внутрішні війська