Олег Грушицький – студентський мер Тернополя

Поділитися

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Окрім різноманітних молодіжних заходів студенти обирали собі мера в рамках проекту «Студентська республіка». Оскільки жителі Студреспубліки прийняли до своїх лав міського голову Тернополя Сергія Надала — він отримав право голосувати за майбутнього студентського мера.

Передвиборчі перегони тривали в країні студентства три дні — з 28 по 30 червня. Кандидатами у студмери зареєструвались представники двох партій Студентський старт — Олег Грушицький, Студентська мрія — Тарас Хомич та одна позапартійна кандидатка — Ольга Пшик.

З першого разу виявити переможця не вдалось, оскільки Тарас Хомич та Олег Грушицький набрали однакову кількість голосів — 40. Як повідомила голова ЦВК Яна Желабіна: «Довелось проводити другий тур виборів, за його результатами Тарас Хомич набрав — 37 голосів, а Олег Грушицький — 49».

З перемогою на виборах Олега Грушицького уже привітали мер міста Сергій Надал та ректор університету Петро Ясній, повідомляє сайт технічного університету.

Чому у Тернополі такі погані дороги? Та ж батько місцевого «свободівця» отримав 48 мільйонів на ремонт!

Поспішіть заплатити!