Причина негараздів зі здоров’ям – у людській заздрості

Поділитися
Тітка Надія лікує людські болячки за допомогою воску

75-річна тітка Надія живе у містечку Копичинці Гусятинського району. Стару церкву Воздвиження Чесного та Животворящого Хреста Господнього відвідує щонеділі і на свята. 10 років тому жінка пережила інфаркт, дві клінічні смерті, її оперували з приводу фронтиту – запалення лобної пазухи. Після цього у тітки Надії відкрився дар зцілення. Вона допомагає людям, зливаючи віск.

– Після пережитого хтось мені на вуха став нашіптувати: «Зливай віск», – розповіла знахарка. – Ніхто у моїй родині ніколи не займався цілительством. Але голос сказав: «Приймай маленьких дітей». Почала приймати діток, бачу – допомагає. Минув тиждень, голос зник, а крім дітей, почали приходити ще й дорослі. Приїжджали з питаннями про безвісти зниклих родичів, привозили хворих на епілепсію діток…

До Копичинців батьки везуть хворих малюків з Івано-Франківська, Києва, Криму. «Навіть три-чотиримісячних, які лежали у колисці нерухомі із синіми губками, я виходжувала, – стверджує тітка Надія. – Лляла віск, і діти оживали. Діти, які затинаються, після зливання воску позбувалися своєї недуги».

Причина негараздів зі здоров’ям криється, за словами тітки Надії, у людській заздрості. Варто заздріснику глянути на вас – і все, аура «пробита». Захищатися від таких людей потрібно молитвою, свяченою водою.

– Зараз скрізь дуже сильна поробка йде, – каже знахарка. – Одні іншим сильно завідують. Колись усі жили приблизно однаково, а зараз часи змінилися: одним краще, іншим гірше. На воску видно, що людині підсипали, підлили, щоб нашкодити…

Світлана КЛОС, Вісник

На Миколаївщині вигнали головного міліціонера

У Тернополі – дві біди: одна з них постійно ремонтує іншу