Син Гладкого стане благодійником?

Поділитися
Михайло Гладкий, голова камісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі Тернопільської міської ради, депутата від ВО "СВОБОДА"

Проектом рішення міської ради №21 передбачено дати дозвіл гр.Гладкому Ярославу Михайловичу на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0060га терміном на п’ять років для проходу, проїзду, складування будівельних матеріалів та облаштування дитячого майданчика за адресою вул.Березова. За це пан Гладкий має платити 3 (три) відсотки від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Особа, яка фігурує в проекті рішення, цілком може бути сином відомого депутата-свободівця та голови земельної комісії Михайла Гладкого, який також проживає на мікрорайоні “Новий світ”, поблизу вулиці Березової.

Якщо вірити цьому документу, то на згаданій площі Гладкий-молодший має намір організувати дитячий майданчик. Інформації за чиї кошти здійснюватиуться роботи – немає.

Проект № 21 Вносить В.Л.Кібляр
Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту площею 0,0060га за адресою вул.Березова гр.Гладкому Я.М.
Розглянувши звернення гр.Гладкого Ярослава Михайловича, керуючись ст.12, 98, 99 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Гладкому Ярославу Михайловичу (ід.номер 3325907334) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0060га терміном на п’ять років для проходу, проїзду, складування будівельних матеріалів та облаштування дитячого майданчика за адресою вул.Березова.
2. Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в розмірі 3 (трьох) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.
Міський голова С.В.Надал

Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти

Засуджено тернополянина за викрадення автомайна і автомобілів з дворів біля будинків та знищення слідів злочину