У ЦДМІ ім. Довженка в Тернополі відбулося побоїще

Поділитися

Незалежні джерела розповідають, що на фестиваль завітало близько 40 молодиків, які побили чи не всіх присутніх. Били без розбору: і хлопців, і дівчат…

29 червня в травмпункт Тернопільської комунальної міської лікарні швидкої допомоги №1 за допомогою звернувся 25-річний житель обласного центру.

 Медики діагностували у чоловіка травму голови. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав поблизу  ЦДМІ ім. Довженка від невідомого. Після надання необхідної медичної допомоги тернополянин, відмовившись від госпіталізації, покинув лікувальний захід. Проте наступного дня молодий чоловік втратив свідомість і його доправили до лікарні, де він і перебуває на стаціонарному лікуванні.

 Правоохоронці внесли подію  до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом слідчими Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ розпочато  Кримінальне провадження  за статтею 296 (частина 2) Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб.

 Наразі інших звернень щодо подій поблизу ЦДМІ ім. Довженка до міліції не надходило.

 Правоохоронці допоки з’ясовують обставини інциденту та звертаються  до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цю подію, повідомити працівникам міліції за номером телефону 102.

Вчора у Тернополі, біля катедри, затримали керівництво податківців і міліціонерів з хабарем 20 тисяч

У Трускавці СБУ затримала начальника санаторію під час одержання хабаря