У Тернополі мер Сергій Надал втручається в роботу ЗМІ (відео)

Поділитися

Під час вчорашньої прес-конференції міський голова Тернополя Сергій Надал відкрито заявив, що цього тижня газета “Тернопіль вечірній”, засновником якої є мерія, випустить спецвипуск, присвячений роботі громадського транспорту у файному місті. Редактор видання, яка до цієї секунди й не відала про плани пана Надала, взялася записувати настанови мера прямо під час  прес-конференції. Сергій Віталійович навіть тираж газети встановив – 70 тисяч. Всю цю макулатуру “засобачать” у поштові скриньки тернополян до кінця тижня. Звісно, що тернополяни не хочуть читати офіційну газету мерії, яка робиться “для міне*у” меру. Всім відомо, що тираж вечірки перебуває у коматозному стані. Цікаво, що більшість юних журналістів, які перебували на прес-конференції, сприйняли спокійно таке  розпорядження мера-свободівця, який нахабно втручається в роботу редакції.

Перший редактор “Тернополя вечірнього” Степан Слюзар розповідав редактору “Про все” як перший міський голова Тернополя В’ячеслав Негода не дозволяв собі й критичного зауваження зробити редакції чи редактору. Звісно, журналістів “вечірки” запрошували на всі заходити. І вони висвітлювати події. Але ОБ’ЄКТИВНО, а не ПРОПАГАНДИВНО. Як наслідок, за Негоди тираж “Тернополя вечірнього” був 40 тисяч і щоб купити газету, стояла черга, а за Сергія Віталійовича тираж найнижчий за всю історію і “надалівку” розкидають по всіх скриньках. А нас, тернополян, навіть не запитують чи необхідно громаді  робити і поширювати брехню за її рахунок- платників податків -таким накладом?

Єдина розрада Надаловим підлабузникам, за Заставного “вечірка” була не краща. Першим цензурувати газету почав Анатолій Кучеренко, який поставив редактором свого ставленика Олександра Вільчинського. Тираж тоді впав в рази. Відродити газету спробував Василь Томин за Богдана Левківа. І йому це майже вдалося, але закінчилась каденція Богдана Євгеновича. За Заставного розпочався хаос, який перетворив у тотальну цензуру Сергій Надал. Не вірите? Подивіться відео з прес-конференції і тоді все зрозумієте.

ПриватБанк збільшив прибуток в 2,3 рази

Продається “Нова тернопільська газета”?