У Великій Березовиці крах: не має води і не відомо коли буде

Поділитися

Схоже, Велику Березовицю під Тернополем чиновники мають намір перетворити на Сахару. Вже кільканадцять разів за ці місяці у селищі без жодної причини не подають воду. Влада у цьому населеному пункті просто бездіяльна. Мешканці Березовиці просто у відчаї. І ось сьогодні у Великій Березовиці відключили воду. Але з причиною. Закінчився договір з Тернопільводоканалом на водовідведення. У цивілізованій країні просто б сказали, що у така безвідповідальна влада не на своєму місці. А наші чиновники, а точніше Великої Березовиці, у такий скрутний час для своїх мешканців, просто пішли у… відпустку. Вирулити ситуацію на користь мешканців, підписати договір з “водовозами” Надала не має кому, оскільки керівник “клондайку” чиновників селища – комунальної установи, яка займається наданням комунальних послуг великоберезовчанам, звільнений.

Як бути людям – наразі невідомо. Коли буде вода – теж не зрозуміло… Адже керівник “Тернопільводоканалу” не може включити  водовідвенням, щоб пустили воду у водопроводи, бо автоматично буде притягнутий до відповідальності.

Невже посеред літа, у 21 столітті, в демократичній країні, …нібито, може бути такий “безлімітний” бардак…

Хоча, юридично грамотні тернополяни кажуть, було б бажання, правоохоронці за кілька годин притягнули б до відповідальності, знайшли “потрібну” статтю і вода потекла б…

Новостворений підприємець: коли і як звітувати про доходи

Надання послуг бібліотеками: застосовувати РРО чи ні?