За образливі слова побив кривдника до смерті та спокійно ліг спати. Після суду сплатить 80 тисяч

Поділитися

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі про обвинувачення 27-річного жителя міста Тернополя в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

У Тернополі в одній з квартир багатоповерхівки між сусідами виник словесний конфлікт, під час якого господаря помешкання роздратувала поведінка сусіда та образливі виловлювання в його адресу.
Власник квартири, щоб довести свою правоту, застосував до кривдника «переконливі аргументи» – удари кулаками в голову та обличчя, від яких той впав на підлогу. Удари, але вже ногами у ділянку живота, посипались на лежачого чоловіка. Після цього він виставив закривавленого сусіда на сходову клітку під’їзду будинку та, повернувшись у квартиру, ліг спати.
Медики швидкої допомоги доправили побитого чоловіка до реанімаційного відділення лікарні. Проте, отримані ним травми черевної порожнини з ушкодженням внутрішніх органів, що призвели до масивної крововтрати, виявилися несумісними з життям. Через тиждень чоловік помер у лікарні.
За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, Тернопільський міськрайонний суд засудив жителя Тернополя до 8 років позбавлення волі. Призначену міру покарання засудженому, апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін.

Суд також зобов’язав засудженого сплатити матері потерпілого 80 тисяч гривень моральної шкоди.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Ставки на Формулу-1 в букмекерской конторе онлайн

ПриватБанк запустив мобільний еквайрiнг для ORIFLAME