Житель села Рохманів, що на Шумщині, Микола Корендович став №1 у районі

Поділитися

 

Житель села Рохманів, що на Шумщині, Микола Корендович першим у районі отримав у райцентрі зайнятості ваучер для підвищення кваліфікації.

– Про можливість отримання ваучера я дізнався на семінарі «Особливості зайнятості осіб, яким більше 45 років», – сказав пан Микола. – Вирішив дізнатися про це більш детально. Особистий консультант надала мені перелік професій, спеціальностей та напрямів підвищення кваліфікації, для навчання за якими може бути виданий ваучер. Проаналізувавши власні можливості, вибрав напрямок, який вважаю перспективним для працевлаштування – «Промислове та цивільне будівництво».

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг РЦЗ Олена Федусь ознайомила власника ваучера із пам’яткою щодо його використання та наголосила, що форму та місце профнавчання можна вибирати самостійно.

У свою чергу пан Микола подякував працівникам служби зайнятості за інформаційну роботу, за можливість отримати кошти на навчання, а відтак здобути професію, яка є затребуваною на ринку праці.

Жителька Врадіївки упізнала в одному із міліціонерів убивцю свого сина

Перегони «Троє в каное-2013» відбулись!