Найвідоміша пара російського шоу-бізнесу розпалася – Алла Пугачова і Максим Галкін більше не живуть разом

Поділитися

На даний момент знаменита пара роз’їхалася і живе порізно. Джерела, близькі до зірок, не виключають остаточний розрив між колишніми закоханими, хоча офіційно мова про розлучення поки не йде, пише ЕвроСМІ.

Причиною розриву стали багаторазові зради Максима Галкіна, в яких гумориста звинуватили ЗМІ, а потім і сама Алла Пугачова.

Між Примадонною та Галкіним стався серйозний конфлікт, причиною якого стала інформація про амурні стосунки Максима на стороні. У червні журналістам вдалося застати співачку у вкрай пригніченому стані під час виходу з готелю, де стався грандіозний скандал між виконавицею і її молодим чоловіком.

Знаменита співачка відмовилася коментувати чутки, що ходили про зради Галкіна, лише заявивши, що їй ще ніхто так сильно не робив боляче і не ображав. З чуток, тоді зірка дізналася про наявність якоїсь молодої моделі з Харкова, з якою Макс був у цьому ж готелі.

Трохи пізніше в Мережу потрапили спільні фотографії шоумена Максима Галкіна та молодої співачки Олени Голіциної, екс-нареченої Сергія Звєрєва. Представники ЗМІ припустили, що спільна поїздка молодих людей у ​​Білорусь мала романтичну причину, повідомляють
vesti.ua

Тернопільські фінінспектори виявили порушення у Державному підприємстві «Санаторій «Збруч»

Пропонуємо всім українцям прийти до школи 1 вересня у вишиванці