Чи продаватимуть посвідчення псевдочесних коаліцій “За чесні вибори” на Тернопільщині під час президентської виборчої кампанії?

Поділитися

На останніх парламентських виборах на Тернопільщині творився бедлам: нинішній вже нардеп з опозиції,  розповсюджував чорнуху про конкурентів і коли  впіймали його агітаторів, спалював в готелі весь тираж газети. По райцентрах сотнями ходили “чорнушники, які поширювали компрометуючі агітматеріали. Псевдожурналісти з липовими аналітиками і політологами вчили партійний актив як займатися агітацією. Під час тих грантових уроків від Комітету виборців України і Фонду “Відроження” намагались продати за 20 доларів посвідчення, з яким можна було спостерігати за виборчим процесом і підрахунком голосів на дільниці. Скандал мав всеукраїнський масштаб. Навіть йшлося про проведення прес-конференції з оприлюдненням прізвищ горе-діячів Х. та Ч., які працювали від коаліції “За чесні вибори”. За словами керівника місцевого осередку Комітету виборців України посвідчень, на щастя, продано не було. Як тільки виникла така проблема, “продавців” було виключено.

Наразі скандал “зам’яли”, але питання залишилось відкритим: чи будуть знову на Тернопільщині продавати посвідчення на найближчих виборах від різноманітних псевдочесних коаліцій “За чесні вибори”?

 

Чому у Тернополі подорожчала горілка і цигарки?

Як “зажигають” у школі №4 в Тернополі