Деталі з жахливої аварії, де загинув таксист і пасажир

Поділитися

Як ми вже повідомляли, близько 11 години 30 хвилин на вулиці Об’їзній у Тернополі сталася аварія. На відміну від ранішньої аварії на вулиці Гайовій, коли виникли кілометрові пробки, дану автокатастрофу правоохоронці почали “розрулювати” доволі оперативно. На місце аварії виїжджав особисто керівник обласної міліції, генерал Віктор Сак. Надзвичайно професійно  підійшов до вирішення усіх поточних питань в ході ліквідації наслідків аварії для  відновлення руху і надання необхідної допомоги постраждалим заступник керівника міського ДАІ, майор Юрій Анатолійович Пацалюк.

“Вміють, знають, можуть. Лиш би хотіли”,- прокоментував для “ПРО ВСЕ” голова ТОГО “Дорожній контроль-Тернопіль” Віталій Крутиголова, який також побував на місці трагедії.

Якщо порівняти з ніякою роботою даїшників на ранішній аварії, то в обід вже був “повний фарш”. На ДТП виїхало 5 патрульних автомобілів, рух транспорту відновили за лічені хвилини.

Більше того, пан майор залишився до останніх хвилин, поки не відновили нормальний рух транспорту, прибрали від уламків транспортних засобів проїжджу частину.

Що ж до деталей аварії, то наразі відомо, що таксівка їхала з “Сонячного” масиву на “Дружбу”. Саме легківка ВАЗ 2107 й виїхала на зустрічну смугу, де зробила лобове зіткнення з рейсовим автобусом марки ПАЗ. Водій таксі і пасажир (доволі молоді люди на вигляд) загинули відразу. В автобусі з 10 пасажирів постраждала лише одна жінка. Їй надали першу медичну допомогу, зашили рану, але від госпіталізації вона відмовилась.

На місці аварії працювали й рятувальники, проте з легківки уже не було кого рятувати.

Екс-депутат Тернопільської облради побився в ресторані російського шоумена

***

Як тернопільські даішники втікають від водія, який знає закон (відео)

***

Зараз у Тернополі кілометрова пробка від Гайової до “збаразького кільця”

***

Неймовірна велопарковка в Тернополі

***

Де можна пройти медогляд у Тернополі для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї?

***

У Тернопільській області за матеріалами СБУ Збаразького міського голову визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення

***

Як влада Тернопільщини “догосподарювалась”

***

На кого варто вчитися у Тернополі, щоб не сидіти без

роботи

***

Із 13 тисяч безробітних тернополян лише 279 отримали допомогу для організації бізнесу

Американської компанії iWowWe презентує у Тернополі відеопошту

Долю Хоптяна вирішуватиме Заступник Глави Адміністрації Президента України