Як у селі Могильниця Теребовлянського району сусід допоміг бараболю викопати і поцупи 6000 гривень

Поділитися

За підозрою у вчиненні крадіжки співробітники Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ затримали 48-річного жителя села Могильниця. Зловмисник обікрав сусіда.

Без взаємовиручки та допомоги сусідів обійтися важко, особливо у селах. Город посадити, урожай зібрати, позичити якийсь господарський реманент – найперше звертаються до тих, хто мешкає хата в хату. Але, як показує досвід, від сусідів можна чекати не лише добра.

До 46-річного жителя села Могильниця на сто грамів зайшов сусід. Чоловіки випили, закусили. Господар гостеві довіряв, тож на деякий час залишив його самого в будинку.

Через декілька днів чоловік помітив, що сусід став скуповувати різну техніку – придбав телевізор, бензопилу, болгарку, інший крам. Спочатку дивувався, мовляв звідки в останнього гроші, адже той вже давно без роботи сидить. Та відповідь стала очевидною, коли у власному сховку не знайшов заощаджень.

Із заявою про зникнення шести тисяч гривень та підозрами щодо сусіда потерпілий звернувся до правоохоронців. Оперативники швидко прояснили ситуацію. З’ясувалося, 48-річний селянин й справді декілька днів розкошував на сусідові гроші.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, повідомляє сайт тернопільської міліції.

Бережани трофі-2013

Вихованці Андрія Пушкаря виступлять на Чемпіонаті світу з армспорту