“Шухевич і Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети”

Поділитися

Головний тренер харківського “Металіста”, екс -наставник національної збірної України Мирон Маркевич в інтерв’ю “Футбол 24” прокоментував санкції ФІФА до “синьо -жовтих” та “Арени-Львів” через поведінку уболівальників.

“Вважаю, що покарання ФІФА занадто суворе, – каже Мирон Богданович. – Чесно кажучи, навіть не знаю, чим зумовлені такі санкції, мені не відомо, чим саме накликали вболівальники гнів чиновників.

Під час того матчу не було насильства, ніхто не постраждав. Так чому ж до 2018 року дискваліфікували “Арену -Львів”, а збірна у Харкові гратиме без уболівальників? Хай би на рік або два роки дискваліфікували стадіон, але не на п’ять. А Харків взагалі тут ні причому. Дуже жорстко покарали нас. Шкода вболівальників, збірну, яка у вирішальному матчі залишиться без підтримки.

Роман Шухевич і Степан Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети. Обидва на Західній Україні вважаються героями, авторитетами. Дивне рішення ФІФА”, – каже Маркевич.

Нагадаємо, Україна проведе відбірковий матч чемпіонату світу проти Польщі без глядачів. Федерація футболу України також була оштрафована на 45 тисяч швейцарських франків, а стадіону у Львові заборонили приймати відбіркові матчі великих турнірів аж до ЧС-2018 включно.

Матч між Україною та Польщею відбудеться 11 жовтня.

http://gazeta.ua


Джерело: <a href=”http://gazeta.ua/articles/sport/_shuhevich-i-bandera-ne-zlochinci-schob-zaboronyati-jih-portreti-markevich/518619″>Gazeta.ua</a>

3-річна дівчина прийшла до дитячого садка з рюкзаком набитим марихуаною

Голова Тернопільської облдержадміністрації вирішив очолити ще й обласну раду?