Сьогодні відбудеться підготовче судове засідання у “врадіївській справі”

Поділитися

Підготовче судове засідання у кримінальному провадженні про замах на вбивство та зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової призначено на сьогодні, 26 вересня. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

“Колегією суддів Первомайського міськрайсуду призначено виїзне підготовче судове засідання на 26 вересня в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області у місті Миколаєві”, — повідомили у прес-службі.

Засідання призначене на 11 годину.

Нагадаємо, ухвалою Апеляційного суду Миколаївської області від 9 вересня було визначено підсудність кримінального провадження за Первомайським міськрайсудом.

Нагадаємо, 5 серпня поточного року, трьом підозрюваним у вчиненні злочинів стосовно мешканки смт. Врадіївка оголошено про підозру у вчиненні замаху на вбивство.

Як повідомлялось раніше, 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги біля села Сирове і зґвалтували. Дорогою і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били. Покалічена жінка повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції, а у побитті брав ще один місцевий житель.
Всі підозрювані перебувають під вартою.

 

Сьогодні весь Збараж буде слухати Ух-радіо

Заморозки ідуть в Україну, у західних областях обіцяють до – 5°